Voorstellen

Over Greens

Mijn naam is Rosa van den Groenendaal. In mijn werk als diëtist heb ik een visie ontwikkeld waarin niet alleen voeding centraal staat. Voeding is slechts een onderdeel van de schakel. Andere aspecten zoals slaap, beweging en ontspanning zijn sámen met voeding de sleutel tot optimale gezondheid. Daarnaast vind ik eten in het voordeel van dier en milieu even zo belangrijk. Bij het coachingstraject houd ik dan ook rekening met de leefbaarheid van de aarde in de toekomst. In de visie van Greens is een vitale, veerkrachtige en duurzame maatschappij het nieuwe normaal en geen uitzondering meer.
Neem contact op
Health Coach en Diëtist Rosa van den Groenendaal
Greens zet zich in voor een vitale, veerkrachtige en duurzame maatschappij.

Mijn missie

Het is mijn doel om samen met jou uitvoerbare en realistische actiepunten op te stellen die toewerken naar jouw optimale leefstijl, zonder dat je het gevoel hebt dat je dingen moet missen. In plaats daarvan maak je bewuste keuzes, omdat ik je ook de nodige kennis meegeef. En daar heb je blijvend profijt van, omdat het mij gaat om het integreren van nieuwe gewoontes, en geen quick fixes. Zodat jij je vitaler gaat voelen, en de veerkracht ontwikkelt om na een mindere dag weer terug te veren naar je sterke basis. En dat je kan blijven genieten van eten, want als kok weet ik maar al te goed hoe veel beter je leven is met een bord vol lekker eten.

Afgeronde opleiding: HBO Voeding & Diëtetiek (2017).
Kwaliteitsgeregistreerd.
Bekijk het traject
Toewerken naar jouw optimale leefstijl

Plan een sparring-sessie

(Gratis!)
Tijdens de sparring-sessie kan ik al jouw vragen beantwoorden, geheel vrijblijvend.
Gratis sparring-sessie
Online kennismaking
Greens vergroot jouw vitaliteit en veerkracht

Hoe Greens werkt

Persoonlijk icon
Persoonlijk
We werken aan jouw gezonde eet- en leefpatroon passend in jouw planning. Met de do’s en don’ts waar jij voor kiest. Het draait wat mij betreft om bewustwording, waardoor jij in staat bent jezelf verder te ontwikkelen.
Brede aanpak icon
Brede aanpak
Ben jij klaar om gezonder te gaan eten, slaap heilig te maken en in beweging te komen en te ontspannen op jouw manier? Dit ga je bereiken met Greens Health Coaching.
Jouw ecologische voetafdruk icon
Jouw ecologische voetafdruk telt
Een belangrijk onderdeel van de visie van Greens is eten met oog voor dier en milieu. Ik werk het liefst met producten met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dat is duurzaam voor jou én de aarde.
Flexibel icon
Flexibel
We spreken elkaar online via videobellen. Daarnaast plannen we afspraken in als jij daar behoefte aan hebt. Ook staat Greens voor jou klaar in de avonduren.
Positief resultaat

"De fijnste en meest realistische voedingscoach. Rosa helpt je echt om je doelen te behalen!"

Marleen
Gratis sparring-sessie

Partners

Ik werk samen met de volgende partners:

AguaMarijn
Langer genieten
Waalfront
Nieuwsbrief illustratie
Niks missen op het gebied van een gezonde leefstijl?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks updates en inspiratie over een gezonde leefstijl.
Geen reclame!