Greens Health Coaching staat voor jou klaar als

Slaapcoach

Als slaapcoach kijk ik naar jouw zogenaamde slaaphygiene. Dit omvat jouw gedrag rondom het slapen. Dit begint bij het opstaan en werkt door gedurende de dag, de avond en de nacht. Denk aan hoe je je dag begint, hoe veel je buiten komt, hoe jij je dag afbouwt en de omstandigheden in jouw slaapkamer. Een aantal kleine aanpassingen kunnen al veel invloed hebben.

Samen met de overige leefstijlpijlers zorgt beter slapen voor een optimale gezondheid. Met een slaapcoach investeer jij in je eigen gezondheid. En dat is veel waard.
Slaapcoach
Slaapcoach

Het resultaat van Greens als slaapcoach

Een aantal resultaten op een rij.
  • Je krijgt meer energie
  • Betere focus
  • Je staat uitgerust op
  • Je eet gezonder
  • Je gaat bewustere keuzes maken
  • Je ontwikkelt een sterker immuunsysteem
  • Je geheugen verbetert
  • Je voert beter afvalstoffen af
  • Je hebt minder kans op chronische aandoeningen, zoals depressie, diabetes2, obesitas, dementie en hart-en vaatziekten
Plan een gratis sparring-sessie
Resultaat van slaapcoach

Weten wat ik voor je kan betekenen?

Een slaapcoach maakt een verschil van dag en nacht.

Wil je weten hoe ik je als slaapcoach kan begeleiden? Neem contact met mij op en ik zal je vragen beantwoorden.
"Het is dus dankzij haar coaching dat ik heb ingezien dat mijn voeding lang zo slecht niet was, maar ik vooral meer rust en regelmaat moest inbouwen. Hierdoor voel ik me nu een stuk fitter en zit ik veel lekkerder in mijn vel! Het is een stuk vertrouwen wat ze me heeft meegegeven door inzicht te creëren. Rosa heeft ook veel handige tips en recepten gegeven om gevarieerder te eten."
Marleen

We focussen op de vier leefstijlpijlers

Naast slaapcoach staat Greens Health Coaching voor jou klaar als:
Rosa van den Groenendaal

Over mij

Als slaapcoach begeleidt ik mensen naar een voor hen zo optimaal mogelijke leefstijl. Iedereen eet, slaapt, ontspant en beweegt anders. En als dat te weinig of niet goed gebeurt, zorgt dit voor disbalans en klachten. Ik wil juist dat je een rijk leven leidt en elke dag vol zelfvertrouwen de deur uitstapt. Dat je jouw balans vindt. Zodat je gezondheid kan koesteren en er het beste van maakt in het leven. Dat is mijn doel als slaapcoach.
Neem contact op
Slaapcoach voor optimale leefstijl

Gratis sparring-sessie

Tijdens de sparring-sessie kan ikal jouw vragen beantwoorden, geheel vrijblijvend. Dit gesprek vindt online plaats door middel van videobellen.
"Professionele en prettige coaching. Rosa heeft echt veel kennis en inzicht.  Heel fijn. Als persoon ook heel sympathiek."
Gineke