Greens Health Coaching staat voor jou klaar als

Ontspanningscoach

Herken je ook het gevoel geleefd te worden? Je leeft snel en krijgt veel prikkels, ziet veel beeldschermen en hebt veel sociale activiteiten. Of zo nu en dan een lockdown. Misschien ervaar je stress op je werk, heb je onenigheid met vrienden of familie of opgekropte emoties. Kortom, je leidt een druk bestaan. Dit kan zorgen voor stress.

Een bepaalde mate van stress is goed voor je. Maar een constant, vaak terugkerend gevoel van stress niet. Vaak heb je te laat, of helemaal niet door dat je stress hebt. Een burn out ligt op de loer.

Als ontspanningscoach zoek ik met jou naar de juiste momenten en manieren om te ontspannen en stress te verminderen.
Ontspanningscoach
Ontspanningscoach

Het resultaat van Greens als ontspanningscoach

Een aantal resultaten op een rij.
  • Je krijgt meer energie
  • Je slaapt beter
  • Je voelt je mentaal sterker
  • Je gaat gezonder eten
  • Je gaat minder piekeren
  • Je gaat meer tijd nemen voor jezelf
  • Je hebt minder kans op chronische aandoeningen zoals, depressie, diabetes2, obesitas, dementie en hart-en vaatziekten
Plan een gratis sparring-sessie
Resultaat van ontspanningscoach

Weten wat ik voor je kan betekenen?

Jezelf uit kunnen zetten zodat je ook weer aan kan gaan als dat nodig is. Wil je weten hoe ik je als ontspanningscoach kan begeleiden?
"Zodra ik moe of gestresst was, was mijn zelfbeeld lager of voelde ik me niet fit. Pas op het moment dat ik weer voldoende sliep en weer ging eten op regelmatige tijden met wat meer rustmomenten tussendoor, kwam er ook een einde aan mijn negatief zelfbeeld en het energiegebrek. Nu eet ik op basis van wat mijn lijf die dag nodig heeft. Dit is een heel ander uitgangspunt waarmee ik eigenlijk de negatieve kenmerken van het slechter eten en slapen vooraf al ondervang."
Marleen

We focussen op de vier leefstijlpijlers

Naast ontspanningscoach staat Greens Health Coaching voor jou klaar als:
Rosa van den Groenendaal

Over mij

Als ontspanningscoach begeleidt ik mensen naar een voor hen zo optimaal mogelijke leefstijl. Iedereen eet, slaapt, ontspant en beweegt anders. En als dat te weinig of niet goed gebeurt, zorgt dit voor disbalans en klachten. Ik wil juist dat je een rijk leven leidt en elke dag vol zelfvertrouwen de deur uitstapt. Dat je jouw balans vindt. Zodat je gezondheid kan koesteren en er het beste van maakt in het leven. Dat is mijn doel als ontspanningscoach.
Neem contact op
Ontspanningscoach Rosa

Gratis sparring-sessie

Tijdens de sparring-sessie kan ik al jouw vragen beantwoorden, geheel vrijblijvend. Dit gesprek vindt online plaats door middel van videobellen.
"Door het coachen van Rosa heb ik juist gemerkt dat ik op de goede weg was qua eten, dat ik me niet ‘dik’ hoefde te voelen, en dat het juist gaat om een gezonde basis voor je lijf creëren waardoor je je ook goed blijft voelen."
Marleen