Greens Health Coaching staat voor jou klaar als

Online diëtist

Als online diëtist ga ik samen met jou voor een leefstijl waarbij jij bewuster eet en leeft. We tellen geen calorieën, maar kijken op productniveau. Je gaat niet op dieet, maar gaat gewoon gezond eten. Een gezonde basis, inclusief jouw guilty pleasures. Dat is in mijn ogen het nieuwe normaal.

Daarnaast besteed ik als online diëtist aandacht aan de overige leefstijl aspecten: slaap, beweging, en ontspanning. Waar we op focussen is afhankelijk van jouw wensen, doelen en situatie.
Online diëtist
Online diëtist

Het resultaat van Greens als online diëtist

Een aantal resultaten op een rij.
  • Je krijgt meer energie
  • Je slaapt beter
  • Je krijgt meer plezier in bewegen
  • Je gaat bewustere keuzes maken
  • Je kan meer genieten van jouw guilty pleasures, want je basis is gezond
  • Je ontwikkelt een sterker immuunsysteem
  • Je wordt minder snel ziek
  • Je gaat jezelf niks verbieden of opleggen
  • Je hebt minder kans op chronische aandoeningen, zoals depressie, diabetes2, obesitas, dementie en hart-en vaatziekten
Plan een gratis sparring-sessie
Resultaat van online diëtist

Weten wat ik voor je kan betekenen?

Wil je weten hoe ik je als online dietist kan begeleiden? Neem contact met mij op en ik zal je vragen beantwoorden.
"Wat ik heel prettig vond was de informele manier waarop Rosa het gesprek met je aangaat. Ik had het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd. Ik ben heel blij met het resultaat dat ik geboekt heb. Ik ben mij bewuster geworden van een gezonde leefstijl, en heb meer inzicht in mijn voedingspatroon. Oja, en de overnight oats kan ik iedereen aanraden!"
David

We focussen op de vier leefstijlpijlers

Naast online diëtist staat Greens Health Coaching voor jou klaar als:
Rosa van den Groenendaal

Over mij

Als online diëtist begeleidt ik mensen naar een voor hen zo optimaal mogelijke leefstijl. Iedereen eet, slaapt, ontspant en beweegt anders. En als dat te weinig of niet goed gebeurt, zorgt dit voor disbalans en klachten. Ik wil juist dat je een rijk leven leidt en elke dag vol zelfvertrouwen de deur uitstapt. Dat je jouw balans vindt. Zodat je gezondheid kan koesteren en er het beste van maakt in het leven. Dat is mijn doel als online diëtist.
Neem contact op
Mijn doel als online diëtist

Gratis sparring-sessie

Tijdens de sparring-sessie kan ik al jouw vragen beantwoorden, geheel vrijblijvend. Dit gesprek vindt online plaats door middel van videobellen.

"In het begin moest ik omschakelen: anders denken, een ander ritme, anders eten. Rosa heeft mij geleerd om te kijken naar de voedingsstoffen in producten en welke producten goede combinaties zijn. Ik ben bewuster van wat ik eet, afgevallen, slaap beter en voel me fitter. Voordeel is dat er echt naar jou gekeken wordt en wat het beste bij jou past gezien jouw leefstijl. Ik kan het iedereen aanraden."
Juliette