Aanpak

Hoe gaat een traject in zijn werk?

Charlotte
Greens Health Coaching is echt advies op maat. Het traject is gebaseerd op Rosa's enorme hoeveelheid kennis rondom een gezonde leefstijl. Het gaat het bij jouw traject in eerste instantie om een heel persoonlijke momentopname: waar ben jij nu en welk doel heb jij? Van daaruit geeft Rosa je waardevol advies en laat je zien welke wegen er zijn om je doel te bereiken.
 • 1
  Nulmeting
  We bepalen de stand van zaken: hoe eet, slaap, beweeg en ontspan jij nu? Daarna ontdekken we hoe jouw optimale leefstijl eruit ziet. Hoe wil jij eten, slapen, bewegen en ontspannen? En vooral: hoe wil jij je daarbij voelen?
 • 2
  Concrete actiepunten
  We stellen concrete actiepunten op met behulp van bewezen methodes. Hiermee werken we toe naar jouw optimale leefstijl.
 • 3
  Voortgang
  Er zijn regelmatig voortgangsgesprekken zodat de weg naar een gezondere leefstijl bewaakt wordt. Daarnaast daag ik je uit met tussentijdse leefstijlchallenges.
 • 4
  Evaluatie
  Als het einde van het traject nadert, evalueren we jouw behaalde doelen en valkuilen en bespreken we een eventueel vervolg.

Succesverhalen van cliënten

Plan een gratis kennismaking
Ilse
Rosa is een vakkundig diëtist. Ze luistert geduldig en helpt je meedenken. Ook stimuleert ze je bij het behalen van je doelen. Een echte aanrader!
Juliette
In het begin was het echt omschakelen: anders denken, een ander ritme, anders eten.Ik dacht altijd dat ik gezond at, maar ik deed dat toch op de verkeerde manier.Rosa heeft mij geleerd om te kijken wat voor voedingsstoffen er in producten zitten  en welke producten goede combinaties zijn. Ik ben bewuster van wat ik eet, afgevallen, slaap beter en voel me fitter. Ik kan het iedereen aanraden om je te laten coachen. Voordeel is dat er echt naar jou gekeken wordt en wat het beste bij jou past gezien jouw leefstijl.
Marleen
Als onderneemster die alleen woont, is het soms een kunst om je aan een bepaald ritme te houden. Ik kon soms laat ontbijten waardoor ik begon met het overslaan van een belangrijke maaltijd en ging daardoor mijn hele eetschema aanpassen gedurende de dag. Daardoor veranderen op zo’n dag de tijden dat ik at, waardoor ik ‘s avonds laat met een volle maag naar bed ging en weer slechter sliep, of veel honger kreeg op onhandige momenten. Ik belandde in een vicieuze cirkel van onregelmatige eten. Mijn lijf was moe en minder fit, waardoor ik vervolgens weer trek kreeg in eten dat minder goed was voor mijn lijf. Nu eet ik op basis van wat mijn lijf die dag nodig heeft. Dit is een heel ander uitgangspunt waarmee ik eigenlijk de negatieve kenmerken van het slechter eten en slapen vooraf al ondervang.
Gineke
Professionele en prettige coaching. Rosa heeft echt veel kennis en inzicht.  Heel fijn. Als persoon ook heel sympathiek.
Mark
Ik had onregelmatige werktijden, relatief veel stress en lange dagen waarbij eten altijd achteraan op het prioriteitenlijstje stond. Al die jaren had ik heel veel maag- en darmklachten. Door de begeleiding van Rosa is het heel snel zoveel beter geworden. "Ik voel me fitter dan ooit en heb voor het eerst in 20 jaar bijna geen tot helemaal geen darmklachten meer. Ik moet zelf nog wennen aan dat feit!
Charlotte
Greens Health Coaching is echt advies op maat. Het traject is gebaseerd op Rosa's enorme hoeveelheid kennis rondom een gezonde leefstijl, gaat het bij jouw traject in eerste instantie om een heel persoonlijke momentopname: Waar ben jij nu en welk doel heb jij? Vandaaruit geeft Rosa je waardevol advies en laat je zien welke wegen er zijn om je doel te bereiken.
David
Wat ik heel prettig vond was de informele manier waarop Rosa het gesprek met je aangaat. Ik had het gevoel dat er echt naar mij geluisterd werd. Ik ben heel blij met het resultaat dat ik geboekt heb. Ik ben mij bewuster geworden van een gezonde leefstijl, en heb meer inzicht in mijn voedingspatroon. Oja, en de overnight oats kan ik iedereen aanraden!
Diëtist voor een zo optimaal mogelijke leefstil
Het gezicht achter Greens Health Coaching

Over mij

Mijn naam is Rosa van den Groenendaal. Als diëtist begeleidt ik mensen naar een voor hen zo optimaal mogelijke leefstijl. Iedereen eet, slaapt, ontspant en beweegt anders. En als dat te weinig of niet goed gebeurt, zorgt dit voor disbalans en klachten. Ik wil juist dat je een rijk leven leidt en elke dag vol zelfvertrouwen de deur uitstapt. Dat je jouw balans vindt. Zodat je gezondheid kan koesteren en er het beste van maakt in het leven.
Neem contact op